Mogelijkheden & prijzen

Hieronder vind je de mogelijkheden die Osteria Campobianco kan bieden. 

Boerenmaaltijden

Regelmatig worden boerenmaaltijden georganiseerd in mijn huiskamerrestaurant. Tijdens een boerenmaaltijd kun je in goed gezelschap aan een lange tafel genieten van een keur aan antipasti (voorgerechtjes), 2 pasta's en een dolce (dessert). Amuse, wijn/water, koffie/thee en een proefglaasje zelfgemaakte limoncello zijn inbegrepen. De prijs per persoon is € 37,50. Een besloten avond behoort ook tot de mogelijkheden (van 6 tot 12 personen), neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Ook is het (beperkt) mogelijk te reserveren voor het dagmenu. Dit kan eventueel ook afgehaald of thuisbezorgd worden. Zie hieronder bij Bed & Breakfast voor een toelichting.

Wil je meer weten over de boerenmaaltijden of reserveren, bel gerust of laat het weten via het contactformulier.

Menu's

Voor speciale gelegenheden worden feestelijke afhaalmenu's aangeboden. Op dit moment is er geen speciaal menu. Wil je zelf een menu samenstellen, zoals bijvoorbeeld een traditioneel Italiaans 4-gangenmenu, neem dan gerust contact op.  Je kunt uiteraard kiezen uit de gerechten op de menukaart, maar in overleg kunnen ook andere gerechten worden besteld. 

Afhalen en catering

Op dit moment is een nieuwe menukaart voor catering en takeaway in de maak. Wil je iets bestellen of overleggen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op. Graag verzorg ik je etentje of feestje thuis. Bel of mail voor een voorstel op maat.

Lees meer over de Italiaanse keuken op de pagina "tradities".


Workshops

Op verzoek kunnen workshops worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld verse pasta maken, borrelhapjes, zoete en hartige taarten en een authentiek Italiaans 4-gangendiner. Interesse? Stuur even een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bed & Breakfast

Reserveringen van onze gezellige kamer kunnen bij Airbnb via onderstaande link , maar mogen ook rechtstreeks. In de periodes dat de kamer verhuurd is, verzorg ik ook dagmenu's. Voor de B&B-gasten, maar ook voor jou! Genieten van de heerlijke Italiaanse keuken in huiselijke sfeer! De kaart met dagmenu's (voor alle dagen, behalve zondag) kun je eveneens hieronder downloaden. Reserveren is noodzakelijk en altijd uiterlijk voor 10.00 uur op de betreffende dag.