Mogelijkheden & prijzen

Hieronder vind je de mogelijkheden die Osteria Campobianco kan bieden. 

Boerenmaaltijden

Regelmatig worden boerenmaaltijden georganiseerd in mijn huiskamerrestaurant. Tijdens een boerenmaaltijd schuif je gezellig bij elkaar aan om te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd. Op dit moment zijn we natuurlijk afhankelijk van de beperkingen door Covid19. Om die reden staat er ook nog geen boerenmaaltijd gepland.

Wel is het (beperkt) mogelijk te reserveren voor het dagmenu. Zie hieronder bij Bed & Breakfast voor een toelichting.

Wil je meer weten over de boerenmaaltijden, bel gerust of laat het weten via het contactformulier.

Menu's

Voor speciale gelegenheden worden feestelijke afhaalmenu's aangeboden. Op dit moment is er geen speciaal menu. Wil je zelf een menu samenstellen, zoals bijvoorbeeld een traditioneel Italiaans 4-gangenmenu, neem dan gerust contact op.  Je kunt uiteraard kiezen uit de gerechten op de menukaart, maar in overleg kunnen ook andere gerechten worden besteld. 

Afhalen en catering

Op de menukaart staan alle gerechten vermeld die kunnen worden afgehaald of bezorgd. Heb je specifieke wensen? Neem gewoon contact op, er is heel veel mogelijk. In overleg breng ik de bestelling ook bij je thuis. Graag verzorg ik je etentje of feestje thuis. Bel of mail voor een voorstel op maat.

Lees meer over de Italiaanse keuken op de pagina "tradities".

Let op: 19+26 juni en 3 juli geen takeaway!


Workshops

Op verzoek kunnen workshops worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld verse pasta maken, borrelhapjes, zoete en hartige taarten en een authentiek Italiaans 4-gangendiner. Interesse? Stuur even een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bed & Breakfast

Vanaf 1 juni is ook de Bed & Breakfast weer actief. Reserveren kan bij Airbnb via onderstaande link , maar mag ook rechtstreeks. In de periodes dat de kamer verhuurd is, verzorg ik ook dagmenu's. Voor de B&B-gasten, maar ook voor jou! Genieten van de heerlijke Italiaanse keuken in huiselijke sfeer! De kaart met dagmenu's (voor alle dagen, behalve zondag) kun je eveneens hieronder downloaden. Reserveren is noodzakelijk en altijd uiterlijk voor 10.00 uur op de betreffende dag. Ik hanteer uiteraard de op dat moment geldende Covid-regels.