Osteria Campobianco, Het huiskamerrestaurant.

Vijverlaan 20
Kamperland
4493 EG
06 - 51239613
info@campobianco.nl

Fotogalerij: Foto's

1 | 2 | 3 >>

catering

Er zijn vele mogelijkheden voor catering bij Osteria Campobianco, van diner-aan-huis tot hapjes en taarten. Praat gerust eens met ons over uw wensen, u zult zien dat in overleg (bijna) alles kan!
Kijk voor een idee over de gerechten op de pagina "Italiaans genieten thuis".
 
                            

"UIT MIJN KEUKEN"

Onlangs waren wij met ons huiskamerrestaurant op tv in het programma "Uit mijn keuken" van Omroep Max op NPO1. Heb je de uitzending gemist en wil je toch nog kijken. Ga dan naar: https://tvblik.nl/uit-mijn-keuken/mark-en-marianne

vakantie

Donderdag 17 oktober gaan wij nog een weekje naar Italië. Ons nieuwe huis staat nog steeds niet op onze naam...of het deze week wel gaat lukken is nog zeer de vraag, maar gelukkig mogen we er wel in, dus we gaan in ieder geval een weekje klussen. 
Vanaf 25 oktober zijn wij weer beschikbaar voor activiteiten.
 

boerenmaaltijd

Alle avonden (11 oktober, 1 november en 22 november) zijn inmiddels VOL!
Voor december is op dit moment nog geen avond gepland.
 

BESLOTEN

Op zondag 13 oktober komen 8 gasten genieten van een heerlijke boerenmaaltijd ter ere van een 70e verjaardag. Dit is een besloten avond. 
Vind je zo'n boerenmaaltijd leuk, lekker en gezellig, maar wil je daar met je eigen vrienden of familie van genieten? Of wil je kennismaken met de "echte" Italiaanse keuken en genieten van een authentiek Italiaans 4-gangendiner? Neem dan gerust contact op en plan in overleg een datum.
 
 
 

ARRIVEDERCI !

 

WORKSHOP

Er staat nog geen nieuwe workshop gepland.
Interesse? Vraag naar de mogelijkheden!