Osteria Campobianco, Het huiskamerrestaurant.

Vijverlaan 20
Kamperland
4493 EG
06 - 51239613
info@campobianco.nl

Fotogalerij: Foto's

<< 1 | 2 | 3 >>

catering

Er zijn vele mogelijkheden voor catering bij Osteria Campobianco, van diner-aan-huis tot hapjes en taarten. Praat gerust eens met ons over uw wensen, u zult zien dat in overleg (bijna) alles kan!
Kijk voor een idee over de gerechten op de pagina "Italiaans genieten thuis".
 
                            

HEROPENING ??

We missen jullie enorm, maar helaas kan Osteria Campobianco maandag 1 juni nog niet open. Een boerenmaaltijd in onze tuinkamer is niet haalbaar met inachtneming van de 1,5 meter-regel. Hoe we het wel gaan doen weten we nog niet. De resultaten van de enquête hebben ons een stukje op weg geholpen, maar er wordt nog hard gebrainstormd over wat de toekomst ons - en jullie - brengen gaat. Zodra we meer weten, horen jullie van ons!

Natuurlijk kunnen we wel jullie Italiaanse diner-aan-huis verzorgen. Wil je met weinig moeite toch een heerlijk authentiek Italiaans 4-gangendiner op tafel zetten? Stuur dan een berichtje, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

"UIT MIJN KEUKEN"

In augustus 2019 waren wij met ons huiskamerrestaurant op tv in het programma "Uit mijn keuken" van Omroep Max op NPO1. Heb je de uitzending gemist en wil je toch nog kijken. Ga dan naar: https://tvblik.nl/uit-mijn-keuken/mark-en-marianne

 

AFWEZIG

 

boerenmaaltijd

 

BESLOTEN

 
 
 
 
 

ARRIVEDERCI !

 

WORKSHOP

Er staat nog geen nieuwe workshop gepland.
Interesse? Vraag naar de mogelijkheden!